Bio-HCG afslankkuurDoor het toedienen van een kleine hoeveelheid BioHCG vloeistof wordt het regelcentrum van de hersenen beïnvloed wat het afbreken van vetten regelt. Door de activatie van de vetverbranding wordt op deze manier het hongergevoel onderdrukt. Als deze vetverbranding gecombineerd wordt met een koolhydraat- en vetvrij dieet, dan zult u direct afvallen. Het overtollige vet op het lichaam, zoals bijvoorbeeld buikvet of dikke bovenbenen zal verdwijnen. Het gaat hierbij alleen om het vet wat ook echt overtollig is, niet om het normale lichaamsvet dat in de spieren zit.

De combinatie van een koolhydraat- en vetvrij dieet zorgt er tevens voor dat u geen honger- of een futloos gevoel krijgt.

Hoe lang duurt de BioHCG-afslankkuur?

De Bio-HCG afslankkuur duurt 24 dagen. Tijdens deze 24 dagen neemt u iedere dag 1 ampul ofwel een paar druppels BioHCG onder de tong in en volgt u een voorgeschreven dieet. Wij leveren verschillende recepten aan, waardoor u altijd afwisselend eet. U zult geen hongergevoel krijgen en u zult zich ook niet futloos voelen. Na de 24 dagen volgt de stabilisatieperiode en geeft u uw lichaam de tijd om weer in balans te komen en aan te passen op uw eet- en levensstijl. Hiermee voorkomt u het bekende jojo-effect wat vaak optreedt bij andere afslankkuren.

Wat betekent HCG?

De afkorting van HCG slaat op een lichaamseigen stof. Deze stof die in het bloed zit bij mannen en vrouwen staat in verbinding met een gedeelte in de hersenen die lichaamsfuncties regelt zoals de vetverbranding, maar ook de stofwisseling en eetlust. BioHCG is een vloeistof die op HCG gebaseerd is; op basis van de werking van HCG is BioHCG ontwikkeld en is ervoor gezorgd dat dit dezelfde goede afslank-eigenschappen en resultaten heeft.