BioHCGdieet.be is een informatieve website die gaat over afslanken. Wij geven algemene informatie en tips over afvallen, maar wij verkopen ook de Bio HCG kuur, één van de populairste afslankkuren en naar ons idee de beste afslankkuur die op de markt is.

Klantenservice

Onze klantenservice is de hele week bereikbaar, op iedere werkdag (maandag t/m vrijdag) van 09.00u tot 17.00u.

U kunt contact opnemen via:

  • Email: klantenservice@biohcgdieet.be of ga naar ons contactformulier
  • +31 (0)85 773 7032 (ma t/m vr 09.00u tm 17.00u)

Bekijk ook onze contactgegevens

Product retour zenden?

Bent u niet tevreden over uw aankoop en wilt u uw aankoop ongeopend en ongebruikt binnen 14 dagen terugsturen? Of is uw bestelling beschadigd aangekomen en wilt u uw product retour zenden? Neem in ieder geval eerst contact op met onze klantenservice. Wij zullen samen met u op zoek gaan naar een oplossing en uw probleem oplossen. 

Postadres Bio HCG Dieet

Let op: géén retouradres

BioHCGdieet.be
Maliebaan 42
3581 CR  Utrecht
Nederland

Biohcgdieet.be is een webwinkel, en we hebben geen fysieke winkel met onze producten. Indien u ons wenst te spreken, kunt u altijd bellen waarna we eventueel ook een fysieke afspraak in de regio Utrecht kunnen maken.

Samenwerking op BioHCGdieet.be

De website BioHCGdieet.be is eigendom van IDTI en wordt ook beheerd door IDTI.nl. Deze website is mede door de samenwerking met de leverancier van de BioHCG+ kuur uitgegroeid tot één van de belangrijkste website over afvallen en afslanken in combinatie met de verkoop van de BioHCG+ kuur. IDTI.nl verzorgt de website, en de afslankkuur-verkopen wordt verzorgt door de leverancier. Bekijk onze algemene voorwaarden voor meer informatie.

Eventuele vragen kunt u altijd stellen via ons contactformulier.

Veelgestelde vragen

Een aantal vaker voorkomende vragen kunt u vinden onder ons kopje met veelgestelde vragen. Hier vindt u wellicht ook het antwoord op uw vraag. Zit deze er niet bij? Geen nood, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer of via ons contactformulier.