Verloop Bio HCG+ Kuur

Er zijn 2 fasen die gevolgd moeten worden.

Gezond afvallen

Fase 1 van de Bio-HCG kuur

Fase 1 duurt 24 dagen. In de eerste twee dagen eet u normaal en daarbij gebruikt u per dag één Bio HCG+ ampul. Op de dag erna, de derde dag, neemt u de derde ampul. De derde ampul zorgt ervoor dat het hongergevoel afneemt en om die reden is het de bedoeling dat u ook op de derde dag start met het dieet. Om de afvalstoffen uit het lichaam te krijgen moet u per dag ongeveer 2 liter water drinken. De afvalstoffen verlaten het lichaam via de urine.

Zorg ervoor dat u tijdens de Bio HCG+ Kuur geen vette crèmes gebruikt, bijvoorbeeld vaseline of een crème die olie bevat, de belangrijkste reden voor dit advies is dat een dergelijke vette crème negatieve invloed kan hebben op het afslankresultaat. Bio HCG+ breekt vet af en zal ook het vet van de crème afbreken.

Fase 2 van de Bio-HCG kuur

Fase 2 duurt ook 24 dagen en wordt ook wel de stabilisatieperiode genoemd.

Als u na fase 1 op het gewicht bent gekomen waar u naar streefde dan is nu het moment gekomen om het lichaam weer in balans te brengen. Dit duurt in totaal ongeveer drie tot zes weken. In deze periode is het de bedoeling dat u uw gewicht dagelijks controleert, het gewicht is het best te meten met een lege blaas.

Toename van meer dan één kilo in gewicht tijdens fase 2 mag niet voorkomen.

Het moment dat u alles weer mag eten is 3 dagen na de laatste Bio HCG+ ampul. U moet voldoende proteïne binnenkrijgen, hieronder valt bijvoorbeeld vis en vlees. U mag geen suikers en zetmeelproducten eten.